English version

Velkommen til Fynbogaarden

Min intention med stedet, er at skabe et sted, hvor der er mulighed for at slappe af, nyde livet, hente energi og glæde. En oplevelse af at komme hjem, hvor det bare er enkelt at være.

Gårdens 28 tdr. land jord er forpagtet ud. Som gæst vil du have rig mulighed for benytte gårdens haver i form af frugthaven med de tre hængekøjer, og den lille terrasse med morgensol, Flagstanghaven med de forskellige siddegrupper, hængekøje og parasoller. Og ikke mindst ”sydhaven”, som har et mere vildt udtryk. Her er der gode muligheder for spille fodbold på den lille bane, nyde liggestolene, grille eller nyde et ”aftenbål” med snobrød, ved det lille bålsted. Denne have har frugtbuske og lidt vinstokke.

Morgenmaden har en stor prioritet her på gården, som du ved uden mad og drikke, duer helten ikke, så jeg vil tilstræbe at morgenmaden er økologisk, at du får friskbagt morgenbrød, frisklagte landæg, og en friskpresset frugt-smoothie plus div. Du er selvsagt velkommen til at få din morgenmad serveret på en bakke, som du så kan nyde i én af haverne.
Den gamle hestestald, er omgjort til ”cykelhestestald”. Her er opstaldet nogle få cykler, som kan lånes eller lejes for et symbolsk beløb. Der tiltænkes en udvidelse af ”cykelbesætningen”, ved den næste politiauktion.

Du finder TV med DVD på alle værelser, samt trådløst internet.

Henriette Rose Laursen

Fynbogården er en bindingsværksgård fra 1770, hvor den blev bygget af tilflyttere fra Fyn. Gården ligger i den lille landsby Bjerre, kun 7 km. syd for Horsens centrum. Navnet Bjerre springer ud af navnet Bjerge, som byen oprindelig hed. Ja selv besøgende nordmænd har været imponerede af områdets kuperede terræn.

Fynbogaard · Bjerrevej 318 · Bjerre · 8783 Hornsyld · Mobil 26 14 87 36